Gratis Bingo

Navnet på denne siden sier seg vel selv hva den handler om, nemlig gratis bingo. Det er mange spillselskap som nå tilbyr en slags gratis bingo til sine nye spillere og vi synes som så mange andre at gratis er fint. Dette er en ypperlig mulighet til å teste en bingoside før man må sette inn penger, og man samtidig kan ha muligheten til å vinne ekte penger. Derfor har vi jobbet på spreng med å finne bingosider som nettopp tilbyr gratis bingopenger. Du må for all del ikke tro at vi mener lekepenger da vi skriver gratis bingopenger, for det er det overhodet ikke. Enkelte spillselskap deler faktisk ut en bestemt sum til nye spillere slik at de kan teste det ut.

Vi har samlet sammen en del informasjon om gratis bingo og under her ser du resultatet av det.

Logg Bingoside Tilbud Info
PiggyBingo 100 kr gratis bingo
100% bingobonus med 1x omsetningskrav
Besøk Her »
Pingobingo 100 kr gratis penger
100% bingobonus
Besøk Her »
Caliberbingo 100 kr gratis bingopenger
100% opptil 2000 kr + 200 gratisspinn
Besøk Her »
Bingo.com 14 dager gratis bingo
1000 kr bingobonus uten omsetningskrav
Besøk Her »
Anna Bingo 100 kr gratis bingo
100% innskuddsbonus
Besøk Her »

Gratis bingo online

gratis bingoÅ teste bingo online er noe alle bingospillere bør gjøre. Det interessante her at man kan gjøre dette gratis. Gratis bingo betyr at du vil få sjansen av spillselskapet til å teste de før du eventuelt setter inn penger. Den vanligste måten å gjøre det på er at de setter inn f.eks 100 kr på din konto rett etter at du har registrert deg. På listen ovenfor her kan du se hvilke spillselskaper som tilbyr det å spille gratis bingo online. Summen som du mottar er en bingobonus som du kan bruke på alle typer bingospill. Med 100 kr gratis, så kan du kjøpe opptil flere bingobrett da det normalt koster 10 kr for ett brett. En gylden mulighet til å hanke inn en solid dose med penger uten en innsats fra sin egen lommebok.

Vi anbefaler virkelig å teste noen av de gratis bingotilbudene, gjerne på ett jackpotspill. Det øker sjansene dine for å vinne betraktelig mye mer med dine gratis penger. En bingojackpot går aldri av moten – så slå til på det!

Spill gratis bingo

Gratis bingo er et herlig konsept for å kunne teste de forskjellige bingosidene. En del av spillselskapene tilbyr gratis bingopenger. Alt du trenger å gjøre er å registrere en konto og verifisere deg via e-post. Dette går ganske raskt, og så fort det er gjort så er bingopengene klare på din konto. På den måten kan du få testet bingosiden helt risikofritt. Det eneste er at om du skulle vinne litt penger på det, så følger det med ett omsetningskrav. Hvilket betyr at du må omsette gevinsten din x-antall ganger før du kan ta ut pengene. Spiller man gratis bingo, så anbefaler vi deg å teste det ut med et bingospill som tilbyr en jackpot. Har du flaksen på din side så kan du vinne meget solide summer med gratis bingopenger. Dette er en rask, enkel og ikke minst underholdene måte å teste bingosidene på. Helt gratis.

Gratis bingopenger

Det vanligste med gratis bingopenger er at du får utdelt 100 kr så fort registreringen er unnagjort. Disse gratis bingopengene kan du bruke ved å kjøpe inn ett eller flere bingobrett. Den normale prisen for ett bingobrett er 10 kr, hvilket betyr at du kan kjøpe hele 10 bingobrett helt gratis. Som nevnt ovenfor, så anbefales vi å bruke dette på et bingospill som har en jackpot. Det vil øke muligheten din til å vinne store penger uten å måtte sette inn sine egne penger. Vi skal selvsagt gjøre det vi kan få å liste opp så mange bingosider som tilbyr dette. Dette er en gyllen mulighet for alle til å spill gratis bingo på nett.

Gratis bingospill

Det er dessverre ikke så mange bingosider som tilbyr gratis bingospill på nett. Men på grunn av at de fleste bingosider på nett gir ut gratispenger, så blir det som å spille bingospill helt gratis. Vi har skrevet om de ulike bingospillene. Alt fra klassisk bingo til mønsterbingo. Besøk vår side om bingospill her. Så fort du har registrert en konto og mottatt dine gratispenger, så kan vu velge og vrake blant mange forskjellige bingospill som er helt gratis.

Spill bingo gratis på mobil og nettbrett

Den teknologiske verden har endret seg stort i de senere år. 2017 har vært i sterk forbedring til året før og i 2018 kan vi vente oss enda mer. Dette handler i bunn og grunn om å tilfredstille alle behov. Det er ikke alltid at datamaskinen er tilgjengelig. Derfor måtte det lages andre alternativer, slik at du kan benytte deg av alle bingospillene hvor enn det måtte passe deg. Dagens generasjon har fått et unikt forhold til mobiltelefonen sin. Det skal alltid være strøm på den, man skal alltid holde seg oppdatert på sosiale medier og det knipses bilder over en høy sko. Mange av de som sitter på bussen eller på toget fikler gjerne med sin smarttelefon. En del av de igjen sitter faktisk å koser seg med en runde bingo på nett.

Utviklingen har i dag blitt så bra at nesten samtlige spillselskap tilbyr bingospill til mobil og nettbrett. Spilleverandørene startet for noen år siden med å optimalisere samtlige casinospill for mobilbruk og nå er det bingospillene som har fått sin finpuss. En annen ting som er verdt å nevne er at vanlige bingobonuser ikke alltid har vært tilgjengelig på telefon eller nettbrett, men kun på datamaskinen. Dette er det også blitt jobbet med, slik at du kan benytte deg av fine bonuser på telefonen også. Du vil fortsatt finne noen bingosider som ikke har klart å få til dette, men det jobbes det med.

Gratis bingo 2018

Mange av dagens bingobonuser betyr gratis penger å spille bingo for. Spilloperatører annonserer om gratis bingo, 100 kr helt gratis etc. Det høres nesten litt for bra ut egentlig. Hvorfor i alle dager skal man dele ut gratis penger til alle mennesker der ute? Man kan godt si at det “bare” er 100 kr, men det koster å dele ut 100 kr til flere tusenvis av ivrige bingospillere. Det er selvsagt en stor risk av spillselskapet, men den gir deg som spiller en mulighet til å teste deres bingoside før du velger å bruke dine egne penger. Bingorom er forskjellige også på nett. Besøk 10 forskjellige bingohaller i Norge og det vil mest sannsynlig være forskjellig atmosfære i alle 10. Slik er det på nett også. Derfor er det viktig å velge en bingoside som du føler deg hjemme i.

2017 var året hvor gratis bingo virkelig ble en hit og vi gleder oss enormt til å finne ut hva planene for 2018 vil være. Heldigvis for oss spillere, så er markedet i stadig utvikling. Konkurransen om oss spillere blir hardere for hver eneste dag som går. Hvert spillselskap ønsker å være litt bedre enn andre spillselskap hele tiden. Det er uten tvil en konkurranse som kommer oss til gode. Om det på sikt blir en spillisens i Norge, så vil konkurransen tilpasses ytterligere. Å få spillisens kommer ikke til å være en enkel sak, så derfor vil kun de aller beste bingosidene være tilgjengelig for oss nordmenn. Vi tar ett år av gangen og ser fremover mot 2018.

Kort oppsummering

Her vil vi liste opp alle bingosidene som tilbyr nye kunder gratis bingo. Altså gratis bingopenger å spille for rett etter at man har registrert en konto. Dette kan være alt fra 100 kr gratis til en gratissum å spille for hver dag i 14 dager. Vi undersøker stadig markedet for nye underholdene bingosider og vi vil derfor jevnlig oppdatere denne siden for å holde deg som bingospiller oppdatert på det aller nyeste.

Vi vil også minne om at vi gjennomgår en nøye sjekk av hvert enkelt spillselskap for å forsikre oss om at vi som spillere er helt trygge der. Useriøse aktører vil selvsagt ikke bli listet opp hos spillonlinebingo.com, så her kan du velge bingoside helt trygt.