Variantbingo

Denne spillvarianten har ironisk nok fått navnet variantbingo og den er etter vår mening den med mest underholdningsverdi. Forskjellen fra vanlig klassisk bingo her er at man kan spille med opptil tre ulike ruter, eller brett om du vil, på samme brett. Du vil altså ha tre ruter på samme brett hvilket betyr at du kan få bingo hele tre ganger på samme brett. Bingo på nett har tatt store steg i 2017 da flere og flere spillsider nettopp tilbyr denne varianten. Variantbingo er både morsom og ekstremt underholdende. Bingoverten vil i tillegg sørge for interne konkurranser for å sprite det opp enda mer.

Hvordan spiller man variantbingo?

Som regel spilles variantbingo med at det er 75 baller i kurven ved start. Da hvert bingobrett vil inneholde tre ruter med 25 tall hver på, så vil det utgjøre 75 tall på ditt bingobrett. Mulighetene for å kunne få bingo flere ganger er vesentlig høyere enn ved for eksempel klassisk bingo. Er tallene på din side og du fyller ut en rad, enten diagonal, loddredd eller vannrett, så har du fått bingo. Da havner første del av premien rett i din egen lomme.

Mange trekker likninger til gode gamle bingolotto da bingobrettene ser identiske ut. På grunn av de mange mulighetene så betyr det litt flere regler å forholde seg til. Som nevnt, så kan du få bingo opptil flere ganger. Men den største delen av premiepotten går til personen som fyller ut en hel rute på brettet. Så det betyr at mange deler av premiepotten blir delt opp i starten før en heldig vinner henter hjem den største tilslutt. Det er en morsom variant og den finnes på stort sett samtlige bingosider der ute. Bingobonuser som gjerne tilbyr gratis bingo har for vane å tilby dette på denne varianten også. Test det gjerne ut –  du vil ikke angre!.

Variantbingo

 

Variantbingo på nett

Bingo på nett er en liten pussig sak. Det ene spillet kan ha ett navn på en spillside, men samtidig ha et annet navn på en annen spillside. Forhåpentligvis blir spillselskapene litt mer samspilte slik at det blir lettere for oss bingospillere. Vi håper at dette blir en av forbedringene når det gjelder bingo på nett i 2018. Vi krysser fingrene for det. Når det er sagt, så er det mange av spilltypene som heter det samme allerede. Så ikke la deg stresse av det. Variantbingo er ett navn som fungerer og er garantert kommet for å bli. Det er stor pågång på denne typen bingospill og derfor kjøres denne typen ofte på igjennom hele dagen. Kjøp noen bingobrett og kjør i gang du også!.

Jackpot på variantbingo

Ja, det er det absolutt mulig å finne. Jackpott-spill er blitt en viktig ting innen spill på nett, både når det gjelder casino og bingo. Grunnet populariteten til variantbingo, så har selvsagt en del spillsider laget jackpotter til denne typen. Om man skulle ha nok flyt å få bingo innen et visst antall baller, så vinner man en fin jackpot. Enkelte har en bingojackpot opp i 6-siffer og da blir spenningen enorm. Test gjerne ut variantbingo, men om du er smart, så sørg for at den har en jackpot ved seg også.

De har også progressive jackpotter, hvilket betyr at jackpotten blir større og større. Helt fram til noen henter hjem den store jackpotten. Dette går til en viss grad utover størrelsen på den normale premiepotten, men det ligger altså en ekstra gulrot der og venter på deg.

Oppsummering

Å spille online bingo er kommet for å bli og da er det greit å gjøre seg kjent med denne herlige varianten av ett bingospill. Spillet tar gjerne litt lengre tid enn de andre og vil med andre ord gi litt ekstra spenning. Det er nettopp det man skal være ute etter når man spiller bingo på nett.

Prøv variantbingo i dag og benytt deg av det beste alternativet innen bingo. Lykke til!