Mønsterbingo

Det går absolutt an å lage flere varianter av bingo på nett. Mønsterbingo er en variant som både er blitt populær og morsom. Enkelt forklart så handler det om å få til ett mønster på bingobrettet istedenfor å fylle ut hele brettet. Det finnes selvsagt x-antall mønster, men du vil få et mønster som du skal oppnå foran hver runde.

Hvordan spiller man mønsterbingo?

I forkant av hver runde så vil det synes på skjermen hvilket mønster man er på jakt etter. Den første som klarer å oppnå dette mønsteret på en av sine bingobrett, vinner runden. Dette er for å skape litt variasjon innen bingo, og da spesielt bingo på nett. Dette er et bingospill som ikke ville vært veldig publikumsvennlig i bingohallen, men på nettet fungerer den fint. Det er en artig vri, men her gjelder det selvsagt fortsatt å være først ute.

Det finnes flere muligheter på nettet enn i det virkelige liv og mønsterbingo er et herlig bevis på det. At alt fungerer både raskt og smidig er selvsagt essensielt for at det skal være god underholdning. Når vi er inne på det med hurtighet, så er denne bingotypen meget rask og kan by på litt mer action enn andre bingospill.

Mønsteret på bingobrettet

mønsterbingoMan kan lage utallige forskjellige mønster på ett bingobrett, men de mest avanserte er selvsagt ikke en gjengganger. Diverse firkanter, ett kryss, en diagonal rad etc. Mulighetene er mange, men sjansene for å få bingo er litt tøffere med mønsterbingo enn klassisk bingo for eksempel. Der kan det deles ut opptil flere bingoer, men om man spiller mønsterbingo på nett så deles det kun ut en. Det betyr mer action, mer penger i premiepotten og kanskje litt mer konkurranse.

Det er ikke ofte at bingobonuser gjelder på denne spilltypen her, men det finnes selvsagt en gulrot eller to. Mønsterbingo kan faktisk på enkelte spillsider by på en jackpot også. Dette er selvsagt for å gi mønsterbingoen en ekstra dimensjon og hvem lar seg vel ikke friste av det? Dette varierer selvsagt fra bingoside til bingoside, så les deg gjerne opp i forkant. Det anbefaler vi å gjøre uansett bingospill du måtte velge. Det er alltid smart å vite hva du går til.

Oppsummering av mønsterbingo

Er du fysen på variasjon og litt tøffere konkurranse om bingopotten? Så er mønsterbingo absolutt et godt alternativ for deg. Dette er med på å skape mye spenning og spesielt om du finner en jackpot-variant av mønsterbingo. Gå gjerne inn på https://spillonlinebingo.com/bingobonus/ og bruk en gratis bingo bonus på å teste ut mønsterbingo. Enkelte spillsider tilbyr faktisk det, men det er få.

Ta en titt og lykke til!