Klassisk bingo

Dette er den type bingoen folk flest kjenner aller best, nemlig klassisk bingo. I bunn og grunn så er regelen såre enkel. Det er om å gjøre å få bingo raskest av samtlige deltagere. Å få bingo er å fylle opp en hel rad på bingobrettet. Det er så enkelt at man nesten ikke trenger å forklare det nærmere, men vi skal selvsagt gjøre det. All kunnskap hjelper.

Å spille klassisk bingo

For å kunne spille klassisk bingo, så er det en stor fordel av spillselskapet faktisk tilbyr denne typen bingospill. Som regel gjør samtlige det da denne er den mest vanlige typen å spille bingo på nett. Klassisk bingo finner man stort sett overalt. Enten det er på det lokale klubbhuset, om det er på bussen på vei hjem fra jobb eller om du sitter i godstolen på hytta. Alt du trenger for å kunne spille klassisk bingo i dag er en ok internettforbindelse. Bingo i 2017 betyr faktisk at du kan velge å dra på en bingohall eller om du vil være hjemme og spille online bingo.

Hva er klassisk bingo?

klassisk bingoI fotballsammenheng så kan man ofte høre at Lionel Messi har scoret et klassisk Messi-mål. Nå scorer riktignok den mannen på alle mulige måter, men hvor ofte har man ikke sett han skjære inn fra høyre, spill en vegg og så score alene mot keeper. Klassisk bingo er litt samme. Denne typen bingospill har blitt spilt såpass lenge og over hele landet i en årrekke. Så lenge at man kan kalle det for klassisk bingo. Her kan man altså kjøpe en eller flere bingobrett som inneholder 25 forskjellige tall. 5 tall loddrett og 5 vannrett. På enkelte bingobrett så kan det figurere såkalte “jokere”, men det er bare en fordel. Da kan det rett og slett bare bli enklere for deg å få det man jakter på. BINGO!

Den eldre garde tviholder kanskje på tradisjonene og koser seg stort ved å dra på bingohallen for å spille. Men selv de eldre begynner å finne gleden ved å spille bingo hjemme hos seg selv. I dag er foreldre og besteforeldre langt mer tekniske av seg enn i tidligere generasjoner og det merkes. Når online bingo først kom på markedet, så var det ikke så mange andre enn mennesker i 20-årene som spilte på nett. Men nå er det spredt ganske så bra.

Klassisk bingo i 2017

Kanskje det fortsatt er hakket mer sosialt å slå ett slag bingo på bingohallen, men bingo på nett i 2017 er blitt meget sosialt også. En annen faktor kan være alle de herlige bonusene som finnes i dag. Gratis bingo er blitt en bingobonus som man ser ganske ofte. Det handler om å gi deg som spiller en sjanse til å teste bingosiden før man foretar et innskudd.

Spillselskapene tilbyr i dag bingorom hvor samtlige deltakere kan snakke sammen. Ikke bare til hverandre, men bingorommet vil også inkludere en bingovert. Denne personen vil forsøke å lage så god stemning som overhodet mulig og vil lage konkurranser og andre hyggelige seanser. Klassisk bingo på nett går også langt raskere enn klassisk bingo i bingohallen, så det er naturlig at flere og flere benytter seg av bingo på nett. Jo flere som spiller bingo, desto mer sosialt blir det også. Bingo på nett i 2017 har tatt store steg og vi er sikre på at det kommer til å fortsette!

Klassisk bingo-jackpot

På grunn av det høye fokuset på at bingo på nett skal være sosialt og trivlig, så undervurderer man gjerne premiene. For selvom det skal være sosialt og kult, så har man faktisk sjansen for å vinne noe stort. Nemlig enkelte jackpot-gevinster. Enkelte vil kanskje ha egne jackpot-bingoer, men som regel finner man jackpotter i klassisk bingo. Summen på jackpotten økes i takt med at man spiller og at ingen andre henter hjem den store premien. Om du skulle være så heldig å fylle ut hele bingobrettet innen ett visst antall nummer, så kan du hente hjem en magisk gevinst. Det er alltid lurt å sjekke om det finnes en jackpot involvert da du velger spilltypen. Klassisk bingo er en spilltype på nett som ofte har fine jackpotter inkludert.

Oppsummering

Denne godbiten kom for å bli, mildt sagt! Klassisk bingo har vært en gjengganger i mange år og det vil den fortsatt være. Dette er typen bingospill som har vært mest populær i lokale bingohaller landet rundt, og den er nå i ferd med å bli det på nettet også. Skal du spille bingo på nett, så kommer du ingen vei utenom klassisk bingo.

Lykke til!