Bingolotto

Bingolotto kom på på slutten av 80-tallet og tok Sverige med storm. Det ble laget tv-show av konseptet bingolotto og det ble en publikumsfavoritt. Det var så populært at vi på riktig side av grensen valgte å kopiere det. Året før OL på Lillehammer, så var bingolotto å se på norsk tv. TV2 for å være helt presis.

Det ble ikke like stor suksess i Norge, mye på grunn av sterk kritikk i valg av programleder og det ble en pause før man kom i gang igjen i 1996. Programmet ble aldri som det svenskene hadde fått til. Men når det kommer til bingolotto på nett, så ligger vi nordmenn i verdenstoppen. Så spillet finnes faktisk i dag på norske skjermer, men det er kun på enheter med internett så man kan spille online.

bingolottoBingolotto på nett

Bingo på nett kan by på mange ulike bingospill og bingolotto er en av de man kan benytte seg av. Igjen så ser man altså litt til Sverige, da bingolotto-spillet ikke på langt nær ble like populært her til lands på tv. Men det er blitt ganske populært i Norge når man spiller bingo online.

Å kunne benytte seg av en bingobonus blir også mer og mer vanlig. Disse bonusene var veldig små og limiterte til de andre bingospillene, men nå finnes det også bingobonus for bingolotto på nett. I tillegg til bingokampanjer, populære spilltyper og det sosiale aspektet ved online spill, så er bingolotto en sikker vinner for oss nordmenn.

Hvordan spiller man bingolotto?

Det er veldig enkelt å spille bingolotto, og enda enklere å spille det på nett. Kuponger kan man få kjøpt på diverse kiosker rundt om i hele landet. Spillet går over til en annen bingospilltype, nemlig variantbingo. Når samtlige kuponger er kjøpt, så er det bare å lene seg tilbake. Tall på tall vil bli utropt og da er det bare å rette dine kuponger fortløpende.

Grunnen til at det er lettere på nett er at man selv ikke trenger å rette kupongene. Dette vil skje automatisk og hvem vet, kanskje det faller en solid premie ned på deg. Du kan vinne ganske mye forskjellig. Alt fra pengepremier, nye kuponger, mobile enheter og diverse reiser rundt om i verden. Dette er ett spill som i 2017 fortsatt går sin seiersgang og vi kan ikke se at det skal stoppe.

Bingolotto kontra bingo på nett

Bingolotto på nett har mye å gå på. Selv håper vi i spillonlinebingo.com på at det i løpet av de neste årene skal komme Live Bingo som et eget produkt. Akkurat som Live Casino, men bare for bingo. Ett bingorom der man ser dealeren som roper opp de herlige tallene. Om dette skjer, så vil bingolotto-online ta enorme steg. Da får man den samme følelsen av å sitte foran tv-skjermen og vente i spenning på neste nummer. Fordelen på nett er at du kan spille så mange runder som du har lyst og tid til.

Du kan selvsagt spille så mye bingolotto på nett som du klarer den dag i dag også. Men du vil ikke kunne få samme følelse som når du sitter foran tv-ruta. Fordelen med bingo på nett er at det går mye raskere enn i diverse bingorom eller i tv-programmet som sjarmerte oss på 90-tallet.

Også på denne spilltypen, så finnes det bingobonuser, blant annet gratis bingo. Hvilket betyr at du kan teste ut bingo lotto online før du setter inn egne penger og spiller mer. Hver lottokupong er billigere på nett enn i den lokale kiosken, så her kan det bli mye spenning foran dataskjermen.

Oppsummering av Bingolotto

I snart 30 år har denne godbiten av ett bingospill florert blant oss. Hvert eneste år så er dette med på å endre livet til mange mennesker i form av store pengepremier. Dette er ett spill som neppe kommer til å gå av moten med det aller første. Snarere tvertom, spesielt med dagens teknologi og deres evne til å slå igjennom online.

Lykke til,
Spillonlinebingo.com