75-Balls Bingo

75-balls bingo er en type bingo som brukes på de fleste bingospillene. Det finnes andre typer, som blant annet 90-balls bingo, men det er ikke like populært. Mønsterbingo, variantbingo og klassisk bingo kan tilby denne varianten av bingo med 75 baller involvert. Derfor blir denne typen den mest populære og mest brukte varianten.

Vi skal forsøke å guide deg gjennom og lære deg mest mulig om hvordan det fungerer.

75-balls bingoHvordan fungerer 75-Balls Bingo?

Det er faktisk ikke verre enn at det er 75 forskjellige baller som ligger i kurven. 75 bingo-baller med ulike tall. Ett bingobrett har som regel 25 forskjellige tall og med tredoblet antall baller i kurven, så øker det sjansene for å fylle ut en rad og få bingo betraktelig. En og en ball vil bli trukket ut av kurven, og om du har ett av tallene på ditt brett, så vil det automatisk krysses av.

Spillet er som regel over når noen får bingo, men det kommer litt an på hvilket bingospill du spiller. Det er sjeldent at alle de 75 ballene brukes, men i de fleste bingospillene, så er det maksimum 75 baller involvert.

Hvilke spillsider tilbyr å spille 75-balls bingo?

Bingo på nett i Norge har blitt ekstremt populært. Så samtlige bingosider som opererer i landet vårt tilbyr denne formen for bingospill. 90-balls bingo er også veldig populært på nett, men det er derfor de fleste tilbyr begge to. De fleste bingosidene tilbyr de fleste bingospillene, så det vil være flust av alternative bingospill å teste ut.

Å teste ut forskjellige bingospill er ganske viktig, både for deg som spiller, men også for spillselskapene. De ønsker å tilby gratis bingo til alle nye spillere, slik at man kan teste det ut før man gjør innskudd.

Som nevnt, så tilbyr de fleste spillselskap 75-balls bingo, blant annet Maria Bingo, Piggy Bingo og Bingo.com. Sjekk ut tilbudet vårt her på siden og test i dag.

75-balls bingo på mobile enheter

Online bingo har tatt store steg de siste årene, spesielt i 2017. Spill online generelt har slått seg stort inn på å fungere på samtlige enheter. I dag er man så å si alltid tilgjengelig da smarttelefoner og nettbrett er nesten som en liten datamaskin som man alltid har med seg. Derfor er det mange som har lyst til å slå ihjel tid på bussen etter jobb med å spille online. Bingo på nett har selvsagt blitt veldig populær, og de klassiske bingospillene som tilbyr 75-balls bingo er av det vanligste slaget. Denne varianten fungerer perfekt på bussen f.eks.

Spillkvaliten vil være på samme nivå som på datamaskinen, så det er minst like bra å spille på mobilen som på dataen. Alle spillsider i dag ønsker å optimere sine produkter og tilbud slik at de fungerer 100% på alle mobile enheter.

Test ut 75-balls bingo i dag med en gratis bingobonus på opptil flere spillsider. Les mer om gratis bingo og sjekk hvem som tilbyr  dette.

Lykke til!