Bingospill

Her skal vi ramse opp alle de ulike bingospillene som man kan velge mellom når man skal spille bingo på nett. Det er en del tilgjengelige bingospill der ute og vi vil by på et lite sammendrag om hvordan de fungerer. Da vi nevner bingospill, så snakker vi om alt fra klassisk bingo til bingolotto hjemme på sofaen. Alle bingospill som finnes der ute kan du nå lese om under her.

Klassisk bingo

Denne klassiske måten å spille bingo på er en rask utgave av bingo. Bingobrettet ditt vil inneholde 25 tall og for at du skal kunne stikke av med bingo så behøver du å være først ute med å fullføre en rad, den kan enten være horisontalt, vertikalt, eller diagonalt. Så fort en spiller har fullført en rad så er spillet slutt. Det er derfor denne klassiske utgaven av bingo blir sett på som i overkant hurtig da man spiller bingo på nett, men smak og behag er som kjent ulikt for alle mennesker der ute, så klassisk bingo er fortsatt en sikker vinner. Vil du lese mer om klassisk bingo, så er du bare ett trykk unna.

Bingospill

Variantbingo

Variantbingo er en litt sprekere variant av vanlig bingo. I variantbingo så inneholder det hele tre bingobrett på ett og samme brett. Den totale potten blir delt opp i puljer og man kan faktisk få bingo opptil flere ganger. Her handler det også om å få fullført enten en loddrett eller en vannrett rad, og klarer du det så vil allerede der få en del av potten samtidig som du er i en meget god posisjon til å få bingo igjen. Da neste bingo er at en spiller må ha fullført to rader, deretter tre rader og helt til hele brettet er fyllt ut. Den bingospilleren som klarer å fylle ut en rute på bingobrettet sitt først, stikker av med den største delen av premiepotten og med det er den runden med bingo over. Sjekk gjerne ut vår side om variantbingo der vi ser enda nærmere på hvordan spillet fungerer.

Jackpot Bingo

Denne varianten av bingo finnes vel strengt tatt ikke, men online bingo er ikke helt som vanlig bingo. Derfor føler jeg det er på sin plass med noe vi kan kalle for Jackpot Bingo. Spiller man casino på nett, så finnes det mange ulike spillautomater som har en stor jackpot som kan legge til noen ekstra nuller på spillkontoen din. Dette har også inntatt vår lille verden med online bingo. Vi liker vel alle sammen å ha muligheten til å hente hjem en fin jackpot. Så det finnes faktisk en del bingospill der ute nå som har en ekstra jackpot lagt til. Dette krydrer opp bingospillingen enormt da man faktisk kan vinne en solid sum med penger helt gratis. Er dette et område du har lyst til å lese mer om, så kan du gjøre akkurat det ved å klikke her.

Mønsterbingo

Dette bingoformatet byr på noe helt eget. Grunnprinsippet er som vanlig da det fortsatt gjelder å fullføre rader, men her skal man altså fylle ut et bestemt mønster. I mønsterbingo så kan det være alt fra ett kryss til en firkant. Så dette er et utmerket alternativ til de andre bingospillene som finnes. Mønsterbingo kan spilles med enten 75 bingoballer involvert eller hele 90 bingoballer om det skulle være ønskelig. Denne type bingo kan også ha en jackpot. Så dette er absolutt en variant av bingo som får oss til å ha hæla i taket. Her kan du lese ytterligere om mønsterbingo om du ikke allerede har klikket deg inn på en bingoside for å teste selv.

Oppsummering av bingospill

Hovedfokuset med bingospill er å omgås og ha det morsomt. Enten det er på den lokale bingohallen eller bingo på nett. Bortimot alt som kryper og går nå tildags koster penger. Hva man bruker pengene sine på er opptil hver enkelt, men det er viktig med kontroll. Det er normalt å legge igjen noen kroner på shopping, barer og matvarer mellom lønningene. På de områdene må man også ha kontroll. Når det kommer til online bingo, så er det viktig å notere seg hvor mye man bruker på det. Det herlige med bingo er man kan vinne store penger. Vi ønsker deg lykke til, og oppretthold gleden ved å spille bingo.